14
7
4

DAP Merelbeke

Deze vestiging opende in juni 2014, na de verhuis van dierenartsenpraktijk Clos Fleuri, die te Sint Denijs Westrem actief was sinds mei 1996.

Hier worden u en uw huisdier vriendelijk ontvangen in een huiselijke, gezellige sfeer, waar bovendien alles aanwezig is voor de werking van een professionele, hoogkwalitatieve dierenartsenpraktijk. Onze medewerkers wordt geselecteerd op kennis en op vriendelijkheid. Alle aangeboden diensten en producten zijn steeds van de beste kwaliteit.

In de aparte kattenwachtplaats kan u, maar vooral uw kat, in alle rust alvast aanpassen aan de omgeving, apart van de honden. Ondermeer dit zorgde ervoor dat we als eerste in Belgie als CAT FRIENDLY PRACTICE zijn erkend door de ISFM (International Society of Feline Medecine).

U wordt zo snel mogelijk geholpen in een van onze twee consultatieruimten.

Verder zijn er twee volledig uitgeruste operatiezalen met alle noodzakelijke bewakingsapparatuur, gasanesthesie, endoscopie, laparoscopiemateriaal,  enz..

Dankzij een gesofisticeerd bloedanalyse apparaat kunnen we de meeste bloedonderzoeken in huis uitvoeren en hebben we de resultaten na een halfuurtje.  Dit laat ons toe om sneller een diagnose te stellen en de behandeling kan dan ook vaak dadelijk opgestart worden.

We beschikken ook over een modern echo-apparaat en een digitale radiografiemachine.

Na de operaties of tijdens opname in onze praktijk, zitten de katten gescheiden van de honden in een afzonderlijke, rustige, gezellige kattenhospitalisatie.  De hondenhospitalisatie heeft zicht en toegang op de tuin. Beide ruimten hebben een eigen verwarming en airconditioning.

Onze competente dierenartsen zijn steeds vriendelijk, scholen zich heel regelmatig bij, en handelen allen met dezelfde filosofie van DAP Clos Fleuri: uw dier verdient de allerbeste zorgen .

De  dossiers van de patiënten worden geregeld besproken tijdens onze meetings, zodat uw dier inderdaad de beste zorgen krijgt en u ook steeds volledig geïnformeerd wordt van alle mogelijkheden.

Dierenartsen Sabine Schoofs, Sofie Barbé, Jessica Cardon, Delphine Van Vynckt en Sandra Van Eennoo en assisitenten Audrey, Cissy en Tim staan hier als een eensgezind team ter beschikking voor u en uw huisdier.