audrey2-2

Audrey Brands

Gediplomeerde dierenartsassistente

Tel: 09/221 30 19

E-mail: receptie@clos-fleuri.be

  • Assistentie bij operaties
  • Verzorging gehospitaliseerde dieren
  • kattenadvocaat  voor de Feline Friendly practice  DAP Clos Fleuri
  • Voedingsadvies
  • Verantwoordelijke voor de collega assistenten

 

In 2008 studeerde dierenartsassistente Audrey af aan de Hogeschool Gent, Campus Melle. Ze behaalde haar diploma Agro- en Biotechnologie optie Dierenzorg. Onmiddellijk na haar afstuderen begon Audrey haar loopbaan als assistente in de dierenartsenpraktijk Clos Fleuri.

Met een grote glimlach en veel enthousiasme verwelkomt ze u graag aan de balie.

Audrey staat zowel in voor de administratieve taken als de verzorgende taken van uw viervoeters. Zij staat de dierenartsen ook steeds bij met de voorbereidende taken van de anesthesie, chirurgie, consultaties en hospitalisaties.

Audrey heeft een zesde zintuig voor spoedgevallen en kan als geen ander omgaan met dieren. Een gehospitaliseerde patiënt in DAP Clos Fleuri zal mede dankzij haar nooit tekort hebben aan liefdevolle, medische zorgen. Door haar jarenlange ervaring en vele bijscholingen (zowel binnenlandse als buitenlandse opleidingen) bereikte ze een hoog professioneel niveau.

Audrey is aangesteld als kattenadvocaat voor de Cat friendly clinic. (Sinds 2016 is de dierenartsenpraktijk Clos Fleuri Merelbeke de EERSTE ‘’ in België) .

Voor al uw vragen over uw geliefde spinnende viervoeters, kan u steeds bij haar terecht.