Al drie belangrijke certificaten behaald

En dit steeds als eerste in België
isfm-2017-724x1024

Eerste "Cat Friendly Clinic" van Belgie Certificaat uitgereikt door de International Society of Feline Medecine

Katten verdienen een stressloze aanpak. Daarom willen we  uw bezoek bij  dierenarts zo relaxed mogelijk laten verlopen.  Het team van DAP Clos Fleuri, doet er alles voor om dit te verwezenlijken! 


DAP CLOS FLEURI WAS DE EERSTE INTERNATIONAAL ERKENDE CAT FRIENDLY PRACTICE  IN BELGIE.

  • We bieden een aparte kattenwachtzaal. Als er honden in de wachtzaal zijn, kan u gerust op ons tussenverdiep plaats nemen met uw kat.
  • We hebben een aparte kattenhospitalisatie. Zo kunnen de katjes op hun rustig wakker worden in deze afzonderlijke ruimte. De hospitalisatiehokjes zijn ook allemaal onder elkaar geplaatst, zodat de katten zo min mogelijk stress ervaren en elkaar niet hoeven aan te staren.
  • We maken gebruik van feromonen die in de hospitalisatieruimte worden vrijgegeven via een verdamper in het stopcontact. Ook dit zorgt voor een meer ontspannen verblijf in de praktijk.
  • We zijn lid van ISFM (International Society for Feline Medicine). Dit is een internationale kattenvereniging, bestuurd door dierenartsen,  die zich toelegt op het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van katten wereldwijd. (icatcare.org)
  • Onze hospitalisatiehokjes zijn luxueus uitgerust met  zachte dekentjes  en een doos waarinde katten zich heel graag verschuilen.
  • Indien u tips wilt voor het vervoeren van de kat naar onze praktijk, kan u steeds terecht bij ons. Wij adviseren hiervoor ook anti-stress middelen.
ecoscandef

DAP Clos Fleuri als eerste in Belgie geslaagd voor een eco scan door een extern milieu coordinator

DAP Clos Fleuri is door een extern milieu coördinator grondig gescreend op vlak van milieubewust management. Op alle haalbare punten scoren we zeer positief. Enkele punten zijn heel erg moeilijk om milieu bewust te houden omdat de hygiene en de steriliteit moet primeren in een dierenartsenpraktijk. Maar overal waar milieu en hygiene kunnen samengaan hebben we dit toegepast

Scan-12-kopie-2-e1474215698142

Eerste Belgische praktijk geslaagd voor de sanitaire audit door Dokter Ballieu

In 2015 “onderging” DAP Clos Fleuri, een sanitaire audit door een extern auditeur. We slaagden met brio.

Om ons certificaat te behouden, ondergingen we een opvolgings audit en opnieuw scoorden we uitmuntend