_DSC5326
_DSC5331
IMG_0007

DAP Sint-Idesbald

Deze tweede locatie van dierenartsenpraktijk Clos Fleuri opende haar deuren in juni 2015 in het pittoreske Sint Idesbald (Koksijde).

Deze praktijk is ook uitgerust met een balie waar u vriendelijk onthaald wordt door onze assistente Cissy en waar u zich kunt aanmelden maar ook alle noodzakelijke producten voor uw huisdieren kunt kopen, steeds met advies op maat van uw dier. U vindt hier onder andere voeding, verzorgingsproducten, shampoo’s en een uitgebreid assortiment tuigjes en leibanden van Tre Ponti.

Net zoals onze praktijk in Merelbeke, is ook deze praktijk volledig uitgerust om uw dier zo goed en vlot mogelijk te helpen.

Onze twee consultatieruimtes zijn voorzien van alle benodigde apparatuur om uw dier grondig te onderzoeken en te verzorgen.

Dankzij een modern bloedanalyse apparaat zijn de resultaten van de meeste bloedonderzoeken gekend binnen het half uur, wat veel tijd bespaart en ons helpt om sneller diagnoses te stellen.

Ook is er een gloednieuw digitaal radiografietoestel aanwezig, wat ons toelaat hoogkwalitatieve RX-foto’s te nemen.

Onze twee operatiezalen zijn voorzien van hoogtechnische monitoringapparaten zodat tijdens operaties alles zo veilig mogelijk verloopt.

Ook voor tandheelkundige ingrepen zijn we volledig uitgerust, met een nieuw detartratieapparaat, een speciaal radiografietoestel voor tanden, en een boor- en polijstmachine.

In onze hospitalisatie kunnen de dieren rustig wakker worden na een ingreep, of worden ze met veel liefde verzorgd tijdens de periode waarin ze gehospitaliseerd zijn.

Dierenartsen Sabine Schoofs, Jessica Cardon en Sara Van Cauwelaert staan in deze praktijk tot uw beschikking, dit samen met de assistenten Cissy en Tim.